|
Спонсори
|
  |
Erepublik, виртуална игра симулатор на истински живот |
|
|
|
|
Mar 16 2010, 08:20 PM
|

Fanatic Red Devil

Група: United Moderators
Коментари: 9,959
Регистриран: 20-January 07
Град: Ooooowaa Mother, should I build a wall?
Потребител No.: 5,101

|
много важно!!Цитат Dear citizens, If you remember this Insider announcing several updates, a couple of them were postponed, for further analysis. We refer here to the new hospital rule (receive from hospital only the wellness lost in actual battles) and the new experience tunnel for newly born citizens (start with 100 wellness, fight at level 3, etc). These updates will come live tomorrow (eRepublik day 848). Regards, The eRepublik team
|
|
|
|
|
|
Mar 16 2010, 10:08 PM
|

Fanatic Red Devil

|
да преведа - от утре влиза в силата новото правило за болниците - ще лекуват само толкова, колко сте изгубили в битка! тоест, това което губите от работа и трениране ще може да се компенсира единствено с подаръци и хляб! всички, които са над 5 левел и вече могат да се бият - гледайте да сте на максимално възможно здраве за утрешня ден (по-късно днес ще има битка) и от тук нататък ше се наложи да си взимате по-скъп хляб или подаръци, ше видим тия дни как ще излиза най-добре. никой да не прави грешката да остане днес на 50-60 кръв, разчитайки на болница утре, защото ще се върнат отново само на толкова, а след това до 90+ не ми се мисли как се качва! за всички, които са под 5 левел - утре ще се разбере какво се случва с тях. новите играчи, които се регват от утре ще почват от 100, но тези, които са се регнали в близките няколко дни и са на по 50, наистина не знам какво ще се случва, ще видим и ще пиша пак с инструкции, имам съмнения че ще оставят за първото им лекуване старото правило, за да могат да се качат на високо здраве и да са равнопоставени с останалите, а оттам нататък вече си почват и те с новото правило. това обаче е само мое предположение на този етап..  битка вече има. повтарям - след нея да сте на максимално здраве, задължително!
|
|
|
|
|
|
Mar 17 2010, 12:26 PM
|

Fanatic Red Devil

|
май пак не е влязло новото правило, все още. админите са малоумни!
|
|
|
|
|
|
Mar 17 2010, 01:26 PM
|

"Свобода и всекиму своето"

Група: Administrators
Коментари: 22,017
Регистриран: 19-October 08
Потребител No.: 4,302
Име: Евгени Йорданов
Любим Футболист: Gary Neville, David Beckham, Roy Keane

|
Може и да е в сила, защото след като работих и тренирах станах на 95.05 кръв, след това се бих (съответно 45.05) и сега отново съм на 95.05, т.е. ми върна единствено кръвта, която изгубих при битките !?  Цитат е братле, това винаги е така. въпроса е, че ако беше на 91 примерно, и се биеш до 51 (а не до 41), след което се лекуваш, няма да станеш на 100, както би следвало при болница К5, ами ще се върнеш пак на 91, тоест ще ти възстанови 40 здраве, въпреки че е К5. Почти го схванах цялото, но да, хах.
|
|
|
|
|
|
Mar 17 2010, 01:30 PM
|

Fanatic Red Devil

|
е братле, това винаги е така. въпроса е, че ако беше на 91 примерно, и се биеш до 51 (а не до 41), след което се лекуваш, няма да станеш на 100, както би следвало при болница К5, ами ще се върнеш пак на 91, тоест ще ти възстанови 40 здраве, въпреки че е К5.
|
|
|
|
|
|
Mar 17 2010, 06:33 PM
|

Fanatic Red Devil

|
новите правила вече ОФИЦИАЛНО са в сила! всички, които са минали трети левел могат да се бият! да го правя обаче САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО СЕ НАМИРАТ В ГРАД С БОЛНИЦА!!! такива са софия, пловдив и варна. също така да пестят пари за по-скъп хляб.. който има затруднения с парите - да ми пише, но моля само наистина спешни случаи, шото положението хич не е розово, хаха
|
|
|
|
|
  |
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):
 Партньори
|
 |